The best Side of gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the most effective YouTube working experience and our hottest attributes. Learn more

This website is utilizing a safety support to protect alone from on the net assaults. The motion you just executed induced the security solution. There are lots of steps which could bring about this block like publishing a particular phrase or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the greatest YouTube knowledge and our hottest characteristics. Find out more

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the best YouTube experience and our most current options. Learn more

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

Rezervuardaki suyun tamamen boşaltılması işlemine geçebilirsiniz. Rezervuarın içinde biriken tortunun ve kirleticilerin temizlenmesini kolaylaştırıyor.

Serel Gömme rezervuarlar montaj sırasında mutlaka servis veya ehliyetli su tesisatı ustaları tarafından montaj yapılmalıdır yoksa sıradan kişilerin yapacağı montajlar Serel sifon grupları sizler için sorun yaşatabilir kale asma klozetler cok hassas olup ufak bır hata sizlere pahalıya mal olabilir Serel sifon grupları montaj yapılırken mutlaka Serel contaları gömme rezervuar servisi kullanılmalıdır kale gömme rezervuarlar kurulum yapıldıktan sonra şebeke suyuna filitre ve basınç düşürücü takılmalıdır Serel sifon grupları montaj yapılırken yan ürünleri TS yeri olmalıdır Serel sifon grupları sıva altı kurulum yapıldıktan sonra seramikler döşendikten sonra fayans üstü montajları yapılmalıdır Serel rezervuar grupları üst montaj yapılırken cok dikkat edilmlidir çünki Kale gömme rezervuar servisi sifon icine gömme rezervuar servisi bir seyler düşürülmemeli yoksa Serel sifonlar sürekli arıza verebilir Serel gömme rezervuar servisi

VitrA gömme rezervuar set modelleri three ve 6 litre kullanım ayarı ile çift kademeli kullanım imkânı sunar. VitrA deneyimi ve teknolojik birikimi ile etkin su tasarrufu imkânı sağlayan gömme rezervuar modelleri Avrupa Birliği normlarına uygun değerlere sahiptir. Söz konusu normları karşılayabilmesi için geliştirilen özel hazne yapısı ve iç takımları kişisel su tüketimi sınırlamasının yanı sıra çevreye gömme rezervuar saygılı olması bakımından da son derece başarılıdır.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, end valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın steel ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve gömme rezervuar servisi klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadvertisementır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Bu konuda kullanıcılardan kimisi işe yaradığını iddia ederken bazısı tabletlerin yetersiz kaldığını söylüyor.

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha modern day bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page